«Книги Тернопілля» представили на Всеукраїнській виставці у Києві

«Книги Тернопілля» представили на Всеукраїнській виставці у Києві

20.12.12 10:18 0 1210
Експозиція «Книги Тернопілля» діяла в рамках проведення ІІІ Київської міжнародної книжкової виставки-ярмарку „Книжкові Контракти 2012”, яка відбулася у столиці 15 - 18 грудня 2012 року.

На стенді нашої області була представлена книжкова продукція видавництв, які діють на Тернопіллі.

«Понад сто найменувань видань було запропоновано увазі відвідувачів Тернопільської експозиції. Люди цікавилися краєзнавчою та художньою літературою. Чимало відвідувачів цікавилися виданнями на історичну тематику», - розповідає начальник відділу у справах преси та інформації облдержадміністрації Юрій Заруцький.

Серед відвідувачів експозиції були й офіційні особи - перший заступник Голови Держкомтелерадіо України Анатолій Мураховський, поет, Герой України Іван Драч, президент Української асоціації видавців і книгорозповсюджувачів Олександр Афонін.

«Приємно, що про книги, які видаються на Тернопільщині, знають, цікавляться ними, шукають контакти із нашими місцевими видавцями, виявляють жвавий інтерес до зведеної експозиції «Книги Тернопілля». Думаю, що ми будемо й надалі практикуватимемо таку форму участі у різноманітних виставкових заходах, присвячених українській книзі», - каже Юрій Заруцький.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Подарунки отримала ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ