На Івано-Франківщині відбувся футбольний турнір до професійного свята

На Івано-Франківщині відбувся футбольний турнір до професійного свята

20.12.12 10:29 0 1292
В обласному УМВС відбувся турнір з міні-футболу серед галузевих служб, присвячений Дню міліції України.

У змаганнях взяли участь дев'ять команд, деякі з них складалися з представників кількох служб. Учасників розділили на три групи, де вони зіграли один з одним. Переможці групового турніру розіграли призи за коловою системою.

Спочатку збірна управління кадрового забезпечення та відділу ресурсного забезпечення переконливо обіграла команду науково-дослідного експертно-криміналістичного центру – 6:1. В наступному матчі переможцям довелося добряче попотіти, бо збірна штабу, сектору боротьби з кіберзлочинністю та сектору Інтерполу вчинила гідний опір. Кадровики все-таки були сильнішими, їх перевага вимірювалася дврома голами (5:3). Вочевидь цей матч відібрав у переможених багато сил, бо в поєдинку за друге місце вони поступилися команді НДЕКЦ з мінімальним рахунком 1:2.

Команди-призери отримали кубки, а кожен футболіст – медаль відповідного гатунку та грамоту. За збірну управління кадрового забезпечення та відділу ресурсного забезпечення виступали: Володимир Швець, Володимир Марковецький, Павло Кічура, Олександр Беспаленко, Віктор Гефко, Іван Семчук, Василь Кінч.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Книги Тернопілля» ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині свої ...

КОМЕНТАРІ