Івано-Франківщина: Угорницька школа-інтернат №1 приймає подарунки від шефів

Івано-Франківщина: Угорницька школа-інтернат №1 приймає подарунки від шефів

20.12.12 10:53 0 1155
До дня Святого Миколая за дорученням начальника УМВС в Івано-Франківській області генерал-майора міліції Олега Сало, правоохоронці Прикарпаття відвідали сиріт підшефного навчального закладу. Окрім традиційних солодощів та фруктів, посланці Миколая дарували дітям теплі рукавички та шкарпетки, а також квитки до Івано-Франківського академічного обласного музично-драматичного театру на новорічну виставу.

Особливим подарунком відзначились працівники Державтоінспекції які цьогоріч маленьким вихованцям подарували телевізійне обладнання. Тепер діти зможуть переглядати цікаві спортивні та навчальні програми, а також мультфільми у вільний від навчання час.

Як розповіла Марія Душкевич, начальник сектору соціально-гуманітарної роботи УКЗ УМВС в області, вже більше десяти років міліціонери опікуються даним інтернатом, з багатьма діти знайомі не один рік, адже щоразу, приїжджаючи працівники правоохоронних органів намагаються приділити діткам максимум уваги .

У школі живуть 45 дітей-сиріт різного віку, з різними долями і характерами, тому до кожного з них потрібно знайти свій ключик, щоб дитячі серця відігрілися і з'явилося бажання щось робити, чомусь навчатися, радіти життю і сподіватися на краще. Для них працюють педагоги , які крім своїх талантів вкладають у дітей і свою душу. Цьогоріч учні та персонал підготували казковий перфоменс, аби потішили своїх шефів. Та не так чудова вистава, як посмішки, що не сходили з дитячих облич, радували серце захисників правопорядку.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Держохоронців Львівщини ...

КОМЕНТАРІ