Держохоронців Львівщини привітали з професійним святом

Держохоронців Львівщини привітали з професійним святом

20.12.12 11:01 0 1233
[ua]

В Управлінні державної служби охорони у Львівській області 19 грудня 2012 року відбулися урочистості з нагоди відзначення професійного свята – Дня міліції України.

Присутніх на урочистостях привітав начальник УДСО при ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Ігор Москаленко та побажав колегам, ветеранам та їх сім’ям міцного здоров’я, миру та спокою.

«З великою повагою звертаюсь сьогодні до присутніх тут ветеранів. З нагоди нинішнього свята прийміть слова сердечної подяки, - сказав Ігор Москаленко. - Ви впродовж багатьох десятиліть не шкодували сил і здоров’я, аби у містах і селах нашого краю панували спокій і порядок. Спасибі Вам за те, що й зараз нерідко приходите на допомогу і своїм досвідом та наснагою допомагаєте нам».

Начальник УДСО зазначив, що ні для кого не секрет у тому, що готовність правоохоронців до виконання покладених обов’язків напряму залежить від клімату у їх сім’ях. «У цей день найщиріші вітання я передаю усім дружинам, рідним та близьким наших працівників. Вони щодень поруч з нами і як ніхто розуміють усі наші проблеми. То ж хай Бог і надалі надає їм здоров’я та наснаги, аби вони й далі залишалися нам надійною опорою в житті», - сказав він.

У цей урочистий день, котрий переплівся зі святом «Святого Миколая», Ігор Москаленко побажав присутнім працівникам та ветеранам міцного здоров’я і родинного щастя, наснаги і звершень на шляху подальшої розбудови і зміцнення незалежної Української держави.

Також присутні хвилиною мовчання вшанували світлу пам‘ять тих, які на вівтар боротьби зі злочинністю поклали найдорожче - життя.

На закінчення урочистостей найкращих працівників відзначили почесними грамотами та нагородами.

Денис Харчук, УДСО при ГУМВС України у Львівській області [/ua] [ru][/ru] [en][/en] [pl][/pl]
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: На Буковині задушили жінку. ...

КОМЕНТАРІ