Луцьк: Змагання «Веселі старти» серед школярів

Луцьк: Змагання «Веселі старти» серед школярів

20.12.12 11:56 0 1388
Цьогорічний спортивний рік завершили наймолодші спортсмени навчальних закладів міста. Напередодні найулюбленішого свята для школярів Дня Святого Миколая в НВК № 24 пройшов фінал міських спортивних змагань "Веселі старти" серед учнів 3-4 класів. До них юні спортсмени готуються з великим задоволенням, адже на переможців завжди чекають призи від організаторів змагань.

У змаганнях взяли участь ЗНЗ №№ 14, 18, 19, 20, 22, 24 які стали переможцями попередніх випробувань.

Організаторами змагань традиційно є управління освіти Луцької міської ради за сприянням і фінансовою допомогою Благодійного Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

На святі до юних спортсменів з словами вітань звернулись начальник управління освіти Олег Гребенюк і заступник директора Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Петро Онищук.

Учасникам фіналу організатори запропонували 10 естафет, за результатами яких визначалися переможці. До останньої естафети точилася гостра боротьба, команди по черзі здобували перемогу, тримаючи у напрузі своїх вчителів, батьків, глядачів.

В перервах між естафетами перед учасниками і глядачами з показовими художньо-спортивними номерами виступали вихованці ДЮСШ № 2

Переможцями змагань стали команди НВК № 24 (І група) і № 22 (ІІ група), друге місце у команд ЗОШ № 20 (І група) і гімназії № 14 (ІІ група), а третє місце вибороли команди ЗОШ № 19 (І група) і гімназії № 18 (ІІ група).

По закінченні змагань переможці і призери, а також педагоги, які готували команди до змагань, отримали від організаторів та Святого Миколая, який завітав на свято, кубки, грамоти, медалі та солодкі подарунки.

Управління освіти Луцької міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: Львів: Гуртківці дарують ...

КОМЕНТАРІ