У Львові чоловік викрав автобус і протаранив ним інший автобус

У Львові чоловік викрав автобус і протаранив ним інший автобус

20.12.12 13:19 0 1288
У Львові молодик викрав пасажирський автобус, яким скоїв дорожньо-транспортну пригоду. Подія сталася 19 грудня – на Святого Миколая.

Під час нагляду за дорожнім рухом 19 грудня 2012 року близько 13.00 годині у Львові на перехресті вулиць Личаківська-Митна до працівників Державтоінспекції міста Львова звернувся водій маршрутного таксі, який повідомив, що невідома особа незаконно заволоділа його автобусом «Богдан» (автобус перебував поза маршрутом, без пасажирів).

Як з’ясувалося, молодик, побачивши автобус, який був з ввімкненим двигуном і без водія, вирішив сісти за кермо та почав рухатись вулицею Підвальною з великою швидкістю. Не впоравшись з керуванням, зловмисник скоїв зіткнення з автомобілем «Фольксваген – Джета», однак рух продовжував та в подальшому здійснив ще одну дорожнього – транспортну пригоду – зіткнення з автобусом «Сканія».

Після двох автопригод горе-викрадач намагався втекти, однак його затримали працівники Державтоінспекції міста Львова. Перевірку за даним фактом проводять співробітники Галицького РВ ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області.

Державтоінспекція міста Львова
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Фахівці з ...
Наступна новина: Чернігів: «Моя іграшка ...

КОМЕНТАРІ