Чернігів: «Моя іграшка тобі, малеча»

Чернігів: «Моя іграшка тобі, малеча»

20.12.12 13:28 0 1268
Вже шість років поспіль у Чернігові до Дня Святого Миколая проводиться акція «Моя іграшка тобі, малеча», організована студентськими соціальними службами Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді при Чернігівському державному технологічному університеті, Чернігівському національному педагогічному університеті імені Т.Г.Шевченка, Чернігівському державному інституті економіки і управління.

Акція мала на меті збір або придбання канцтоварів-іграшок для творчого розвитку 89 дітей, вихованців Чернігівського центру соціально-психологічної реабілітації дітей та Чернігівської обласної школи-інтернату ім. М.Ю Коцюбинського.

Цього року до благодійної акції долучилася Чернігівська взуттєва фабрика «Берегиня», колектив якої передав 33 пари капців для Чернігівського центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Під час ігротеки волонтери виготовляли з дітьми святкову газету та підписували листівки, а опісля кожна дитина отримала подарунок – набір канцтоварів, який збирали та готували самі студенти.

Напередодні Святого Миколая для вихованців школи-інтернату ім. М.Ю Коцюбинського провели святкову ігротеку.

За повідомленням ЧМЦСССДМ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові чоловік викрав ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: Миколай ...

КОМЕНТАРІ