Львівщина: Благодійний телемарафон за перший день зібрав 800 тис. грн

Львівщина: Благодійний телемарафон за перший день зібрав 800 тис. грн

20.12.12 14:13 0 1245
800 тисяч гривень вдалося зібрати лише за чотири години благодійного телевізійного марафону «Подаруємо дитині родину», який стартував на Львівській обласній державній телерадіокомпанії в День Святого Миколая – 19 грудня. Телемарафон відбувся за ініціативи і під патронатом голови Львівської обласної державної адміністрації Михайла Костюка.

Даний марафон організовано з метою збору  благочинних  коштів  на будівництво дитячого будинку сімейного типу у с. Домажир  Яворівського району.

 Відкриваючи благодійний телевізійний марафон «Подаруємо дитині родину», голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк наголосив, що обласна влада поставила амбітні завдання – до кінця наступного року зібрати кошти для будівництва 11 дитячих будинків сімейного типу.

Михайло Костюк зазначив, що у співпраці з Львівської обласною радою,  підприємствами та бізнесом такі амбітні плани до снаги втілити у життя, щоб діти, які зараз виховуються в інтернатних закладах, були під опікою батьків у дитячих будинках сімейного типу.

Під час марафону у студію ЛОДТРК приходили благодійники, які виявили бажання долучитись фінансово до будівництва дитячого будинку сімейного типу. Загалом, лише під час ефіру у студії зібрали близько 50 тисяч гривень.

Окрім цього, ще понад 750 тисяч гривень надійшло на розрахунковий рахунок.

На завершення телемарафон Михайло Костюк подякував усій громаді Львівщини та бізнесменам краю за солідарність і милосердя.

 «Сьогодні ми спільно показали, що громада може організовано втілювати в життя великі і направду важливі справи. Впевнений, це лише початок, і ми разом зробимо ще багато добрих починань», – резюмував Михайло Костюк.

Однак, збір коштів на будівництво дитячого будинку сімейного типу продовжується і поза ефіром телемарафону. Усі благочинці можуть пересилати кошти на розрахунковий рахунок:

26007250689001 мВКБ «Надра»

Одержувач: БФ «Львівський обласний фонд «Милосердя»

МФО 380764

ЄДРПОУ 37527907

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: У житловому ...
Наступна новина: Рівненщина: Дітей соціально ...

КОМЕНТАРІ