Луцьк: Свято Миколая у бібліотеках

Луцьк: Свято Миколая у бібліотеках

20.12.12 15:12 0 1451
Напередодні дня Святого Миколая до бібліотеки-філії №2 для дітей на свято «Миколай, Миколай, подарунки роздавай!» завітали її наймолодші користувачі – першокласники НВК №26. Справжнім сюрпризом для малечі і батьків стала участь у заході отця Миколая із Святомиколаївської церкви, що у Луцьку. Він розповів дітям про земний шлях святого Миколая, його глибоку віру та безкорисливе служіння людям. Отець Миколай привітав іменинників цього дня і всім присутнім вручив іконки-обереги із зображенням чудотворця-Миколая. Діти також прийшли до бібліотеки не з порожніми руками: вони вивчили чимало віршиків, а ще зробили інсценізацію української народної казки «Рукавичка». Чудовими були Мишка - шкряботушка у виконанні Наталії Шабали, Кабан - іклан у виконанні Миколи Фищука та Ведмідь – набрід, образ якого створив Станіслав Ковальчук. На закінчення Аня Міщук прочитала молитву до Святого Миколая, і всі разом просили здоров`я та благодаті для себе та своїх рідних.

Не оминув Святий Миколай і бібліотеку-філію №10 м. Луцька, де для читачів - учнів 1 - х класів ЛНВК ЗОШ I-II ступенів № 7 відбувалося свято народознавства "До нашої родини прийшов Миколай у гостини". Студенти духовної семінарії УПЦ показали театралізовану драматичну виставу, у виконанні дітей звучали вірші, прислів`я, пісні про Святого Миколая та про зиму.

Хоча за вікном панує тріскучий морозець, всі учасники і організатори заходу отримали позитивні емоції та святковий передноворічний настрій.

Управління культури міської ради

(723426, 722756, 720778)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: Міський голова ...
Наступна новина: Лучан навчатимуть ...

КОМЕНТАРІ