Найбільший шоколадний фестиваль світу завітає до Львова на Свято Шоколаду в лютому

Найбільший шоколадний фестиваль світу завітає до Львова на Свято Шоколаду в лютому

20.12.12 15:34 0 1300
Ще більше чудес в день святого Миколая!  За старою доброю традицією в цей час у світі відбуваються чудові події. Відтак, у Львові вже традиційне Свято Шоколаду отримує статус національного. Ця яскрава подія відбудеться 14-17 лютого у Львівському палаці мистецтв.

— Національне Cвято Шоколаду – це найажіотажніша «шоколадна» подія за всю історію України. Тим паче, що цього року на Свято Шоколаду завітає найбільший шоколадний фестиваль світу EuroChocolate з Італії. Це свято для усіх, хто любить шоколад, для дітей і дорослих, шоколадних митців, виробників шоколаду та шоколатьє, які хочуть поділитися своїм мистецтвом з гурманами. Усіх очікує  незвичний та водночас грандіозний сюрприз для закоханих. — Андрій Сидор, директор VI Національного Cвята Шоколаду

Неймовірна кількість шоколадних смаколиків та подій,  гігантських шоколадних скульптур, шоколадний Львів, величезний шоколадний ярмарок та святковий торт, шоколадний показ суконь, шоколадні фонтани та дитяча країна – лише на VI національному Святі Шоколаду.

А також організатор VI національного Свята Шоколаду компанія «Дік-Арт» оголосила конкурс на створення логотипу-талісману Свята, який триватиме до 21 грудня. Переможець, який створить найсолодший логотип-талісман Свята Шоколаду, отримає грошовий приз. Ознайомитись з деталями конкурсу можна на офіційному сайті Свята  www.shokolad.lviv.ua.

Нагадаємо, що торік рекордне Свято Шоколаду відвідало понад 16 тисяч туристів та було використано 8,5 тонн шоколаду. В планах організаторів зробити VI національне Свято Шоколаду ще масштабнішим.

Організатор: компанія «Дік-Арт». Сайт Свята: www.shokolad.lviv.ua.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лучан навчатимуть ...
Наступна новина: Львів: Призначено директора ...

КОМЕНТАРІ