В Чернігові просили пожертвувати гривню...

В Чернігові просили пожертвувати гривню...

20.12.12 08:56 0 1091
У п’ятницю та суботу 14 - 15 грудня на вулицях Чернігова можна було побачити волонтерів громадської організації «Молодіжний центр «Жменя» та міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, які пропонували перехожим взяти участь у щорічній акції «Гривня на щастя».

Реакція людей на благочинні дії - пожертвувати 1 гривню, додала молодим волонтерам впевненості в тому, що світ не без добрих людей, що є люди, небайдужі до проблем інших.

«Ця акція, безумовно, є великою школою виховання почуттів, толерантності, розвитку комунікативних навичок для волонтерів та пересічних громадян, школа розуміння та підтримки один одного», - переконані організатори. Молодь-волонтери впевнено заявили, що обов’язково братимуть участь і в майбутніх благодійних заходах.

До цьогорічної акції долучилися Чернігівський державний технологічний університет, 17 загальноосвітніх закладів, підтримали і стали благодійниками також державні організації та приватні підприємства. Громадські організації «Жменя», «Шанс» та волонтери Чернігівського міського центру соціальних служб для сім ї, дітей та молоді дуже вдячні всім небайдужим. Загалом за період проведення акції (з 26 листопада) було зібрано 5868 грн.

Одна гривня – начебто невеликі гроші, проте разом з іншими пожертвами вони принесуть радість свята Миколая дітям, обмеженим у пересуванні та спілкуванні. Сьогодні подарунки будуть доставлені 75 дітям за місцем проживання.

За повідомленням ЧМЦСССДМ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: В рамках ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ