Відзначили 73-ю річницю Луцького педагогічного коледжу

Відзначили 73-ю річницю Луцького педагогічного коледжу

20.12.12 17:04 0 1525
На честь 73-ї річниці Луцького педагогічного коледжу та 55-ї річниці його музичного відділення звучали пісні та музичні дарунки від його студентів. Урочистості відбувалися у Волинському обласному академічному українському музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка.

Студенти музичного відділення педагогічного коледжу представили музичні твори композиторів різних епох, демонстрували свій талант та майстерність, якої навчали їх педагоги.

Сьогодні тут панувала атмосфера високого мистецтва, творчості та відданості її величності - Музиці.

Із вітальним словом до своїх колег та студентів звернувся директор Луцького педагогічного коледжу Петро Бойчук. Він подякував представникам влади за підтримку та фінансове сприяння навчальному закладу та принагідно привітав міського голову Миколу Романюка із Днем Святого Миколая.

Від обласного депутатського корпусу присутніх привітав голова Волинської обласної ради Володимир Войтович та відзначив педагогів коледжу Почесною грамотою Волинської обласної ради.

Заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Олександр Курилюк також привітав колектив педагогічного коледжу та відзначив Почесними грамотами облдержадміністрації.

Міський голова Микола Романюк у вітальному слові подякував творчому та професійному колективу навчального закладу за кваліфіковані кадри, які готує педагогічний коледж, та подарував музичному відділенню коледжу тематичний подарунок – баян. «Хай Святий Миколай дарує Вам та Вашим родинам щастя, добро та Боже благословення», - зазначив міський голова.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: У Львові прикрасили ...

КОМЕНТАРІ