Головну ялинку області відкрили у Житомирі

Головну ялинку області відкрили у Житомирі

21.12.12 08:20 0 1239
У День Святого Миколая, 19 грудня, у Житомирі на майдані С. Корольова відбулося урочисте відкриття новорічної ялинки. У святі взяли участь заступник голови Житомирської облдержадміністрації Віктор Балюрко та міський голова Житомира Володимир Дебой. Представники влади привітали всіх із настанням новорічних свят та оголосили урочисте запалення ялинки. Головна ялинка області засяяла та замерехтіла різними кольорами, а в небі розквітли тисячі вогників святкового феєрверку.

Святкове дійство до Дня Святого Миколая розпочалося о 17 годині. На святковій сцені біля ялинки проводили театралізоване дійство під назвою «У День Святого Миколая…». Після закінчення вистави на житомирян та гостей міста чекало феєричне фаєр-шоу. Артисти на ходулях перед сценою виконували різноманітні трюки з вогнем та феєрверками. Кількасот житомирян зібралося подивитися на виступ вуличних артистів та відкриття головної новорічної ялинки Житомирщини. Адже саме з цього дня – Дня Святого Миколая – починаються новорічні свята.

Зі сцени до дітей та дорослих звернувся головний герой свята – Святий Миколай із побажаннями божої благодаті, радості, веселих новорічних та різдвяних свят.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпаття: З нового року ...

КОМЕНТАРІ