Хмельниччина: На Ізяславщині відзначили день Святого Миколая

Хмельниччина: На Ізяславщині відзначили день Святого Миколая

21.12.12 10:15 0 1294
Свято Святого Миколая несе людям добро і милосердя. Найбільше люблять і шанують його дітлахи, які з особливим нетерпінням чекають цього дня, бо для них святий Миколай – це почесний охоронець, який приходить завжди з подарунками.

Саме цього дня до вихованців Ізяславської спеціалізованої школи-інтернату завітали заступник голови Хмельницької облдержадміністрації Леонід Гураль, перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Лех, заступник голови РДА Валеріан Ординський, голова районної ради Михайло Борисюк, начальник Ізяславського відділення Славутського ОДПІ Віталій Мартинюк та представники Першого Українського Міжнародного банку.

Гості привітали дітей та колектив зі святом, побажали здоров’я, благополуччя та веселих новорічних свят. Леонід Андрійович від імені голови Хмельницької обласної адміністрації Василя Ядухи передав подарунок для школи – морозильну камеру. Інші гості частували дітей солодощами, які вони полюбляють найбільше.

В свою чергу, діти подарували присутнім на святі цікаву, змістовну концертну програму, в якій були Святий Миколай, світлокрилий янгол, чортеня, а також вірші та пісні.

Вихованці відзначили цей день весело і щиро, подякували гостям за подарунки. За допомогу і підтримку висловив слова вдячності директор школи Юрій Хеленюк.

В. Кучерук

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ