Богородчанщина перша із Прикарпаття отримала матеріально-технічну допомогу

Богородчанщина перша із Прикарпаття отримала матеріально-технічну допомогу

21.12.12 15:23 0 1321
Богородчанщина перша із Прикарпаття отримала матеріально-технічну допомогу в рамка реалізації Проекту «Чесна гра» від програми профілактики ВІЛ/СНІД в Україні Німецького товариства міжнародного співробітництва.

За результатом роботи в 2012 році в рамках реалізації зазначеного Проекту вчитель фізкультури Богородчанської ЗОШ №1 І-ІІІ ст. Василь Долотко визнаний кращим волонтер Проекту «Чесна гра» в Івано-Франківській області.

Реалізуючи на практиці принцип «більше за більше», Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ надаломіжнародну технічну допомогу Богородчансьій ЗОШ № 1 І-ІІІ ст. А саме, необхідне спортивне обладнання та екіпіровку.

Довідково: Проект «Fair Play – Чесна Гра» покликаний використати масштабність чемпіонату ЄВРО-2012 задля створення умов убезпечення дітей та молоді від шкідливих звичок та виховання в них відповідального ставлення до своїх рішень і вчинків, прищеплення духу здорового способу життя та чесної гри. До участі у проекті запрошуються дівчата та хлопці віком від 10 до 20 років.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: На Тернопільщині розповіли, ...

КОМЕНТАРІ