Хмельниччина: Вихованці  Деражнянської школи-інтернату   отримали вітання від обласної влади

Хмельниччина: Вихованці Деражнянської школи-інтернату отримали вітання від обласної влади

23.12.12 09:44 0 1331
Першим із новорічних свят доброю зимовою казкою приходить на нашу землю день Святого Миколая. Микола Чудотворець - захисник усіх людей, а особливо дітей. Він першим розпочинає феєрію мандрів у Новорічні свята.

За легендою, щороку 19 грудня Миколай спускається з небес на землю, щоб нагородити дітлахів подарунками за їхні добрі справи. А радісна малеча, прокинувшись вранці, нишпорить під подушкою в пошуках подарунків. Такі зимові свята завжди асоціюються з казкою, дивами, подарунками. Особливо чекають на них вихованці дитячих будинків та шкіл-інтернатів, котрі волею долі позбавлені батьківської опіки. Адже у такі дні, як правило, діти мають можливість поласувати солодощами, порадіти подарункам.

Тому, саме 19 грудня за традицією в день Святого Миколая до вихованців закладу із солодощами та новорічними подарунками завітали представники обласної та районної гілок виконавчої влади - заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації Микола Катеренчук та заступник голови Деражнянської райдержадміністрації Ігор Теравський.

До приїзду поважних гостей діти готувалися заздалегідь, адже свято має бути не тільки на словах, але й стати приємним сюрпризом як для гостей, так і для самих вихованців. Отож, зустрічати керівництво зібралися у затишній залі, де панувала справжня сімейна атмосфера. А окрасою приміщення стала яскраво прикрашена дитячими руками зелена красуня ялинка – символ прийдешніх новорічних свят.

Заступник голови ОДА від імені губернатора Василя Ядухи, та від себе особисто привітав дітлахів зі святом. «Я хочу, щоб ви знали, що ми щодня пам’ятаємо про вас, піклуємось про ваше здоров’я та належне виховання. Хочеться побажати вам, дорогі діти, сумлінності, старанності по відношенню до навчання, яке на сьогоднішній день є запорукою життєвого успіху. Більше посміхайтесь, товаришуйте між собою, мрійте про хороше та ставте перед собою цілі. Нехай вам допомагає ваша впевненість у майбутньому та Святий Миколай...А вихователям зичу терпіння, наснаги та ентузіазму, без якого неможливо працювати у навчальному закладі такого типу.» - зазначив Микола Катеренчук. Далі посадовець кожній дитині передав вітальну листівку від Президента держави Віктора Януковича та виконав почесне й дуже приємне доручення від голови Хмельницької обласної державної адміністрації Василя Ядухи - подарував кольоровий телевізор та солодощі.

Посмішки на обличчях дітей ще раз довели, що робити добрі справи не лише корисно, а й приємно, адже більшість із цих дітей доля обділила родинним затишком і батьківською любов’ю.

Цього ж дня за сприяння районної влади аматорами Деражнянського районного будинку культури для вихованців школи-інтернату було підготовлено музичну програму «В переддень новоріччя», яку продовжили юні артисти закладу.

О.Кіс-Муляр

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільщина: Східне ...

КОМЕНТАРІ