У 2012 на Тернопільщині здано в  експлуатацію 10,1 км нових лісових доріг

У 2012 на Тернопільщині здано в експлуатацію 10,1 км нових лісових доріг

23.12.12 10:20 0 1225
У 2012 році на Тернопільщині здано в експлуатацію 10,1 кілометрів нових лісових доріг. Про це було повідомлено під час засідання колегії Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Так, ДП «Бережанське лісомисливське господарство» 2012 року завершило і здало в експлуатацію нову лісову дорогу загальною протяжністю 3 кілометри, з яких 1 км побудовано минулого року. В Бучацькому лісгоспі завершено будівництво дороги протяжністю 2,9 кілометра, будівництво якої було почато 2009 року.

ДП «Тернопільське лісове господарство» здано в експлуатацію нову дорогу в Збаразькому лісництві протяжністю 1,5 кілометра, а також завершено будівництво ділянки дороги протяжністю 0,5 кілометра, запланованої на 2012 рік, у Мшанецькому лісництві.

У ДП «Кременецьке лісове господарство» запланували будівництво нової лісової дороги протяжністю 1,9 км у Суразькому лісництві, яку здано в користування.

У ДП «Чортківське лісове господарство» здано в експлуатацію лісополотно загальною протяжністю 5 кілометрів, будівництво якого велося поділяночно протягом трьох років.

Таким чином заплановані обсяги з будівництва лісових доріг в 2012 році за власний рахунок підприємствами управління виконано на 101% і здано в експлуатацію 10,1 км нових лісових доріг.

Наступного ж року лісівники Тернопільщини за власні кошти держпідприємства планують збудувати нові лісові дороги І-ІІ типу з твердим покриттям – 8,7 кілометрів та стільки ж (8,7 км) грунтових лісових автомобільних доріг ІІІ типу.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Тернопільщина: Східне ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: Будьте ...

КОМЕНТАРІ