Івано-Франківщина: „Нарко-таксі” замовляли?

Івано-Франківщина: „Нарко-таксі” замовляли?

23.12.12 10:52 0 1405
Протягом трьох днів працівники спецпідрозділу боротьби з незаконним обігом нароктиків УМВC в області виявили кілька каналів нелегальної передачі цієї отрути.

18 та 19 грудня у виправній колонії №41 що в с.Товмачик, Коломийського району під час догляду посилок, що надійшли із Калуша та Волині, було виявлено марихуану. Це один із результатів операції „Канал-Транспорт”, яку провели працівники СБНОН спільно з СБУ та митницею Івано-Франківської області. Метою заходів стало недопущення розповсюдження наркотичних засобів на Прикарпатті. І це цілком логічно. Адже, як розповів начальник СБНОН УМВС в Івано-Франківській області полковнік міліції Валерій Шнуренко, особливо почастішали випадки передачі наркотиків у поштових посилках до в’язниць саме перед новорічними святами. Родичі та друзі в’язнів роблять їм такі наркотичні „подарунки” до новорічних свят. Щоправда, в кінцевому рахунку, лише ускладнюють становище ув’язнених, до того ж, самі потрапляють під кримінал.

А за день до цього, в ході вищезгаданої операції, 17 грудня в м. Богородчани спільна група УДАЇ та СБНОНу за попередньою інформацією про незаконне зберігання з метою збуту наркотичних речовин, затримали таксиста. Чоловік перебував в стані наркотичного сп’яніння та при собі мав 15 згорток конопель загальною вагою 41 г і оціненою вартістю у понад 1000 грн. На разі обрано міру запобіжного заходу відповідно даного злочину. Відповідно до санкції статті 307 „нарко-таксисту” загрожує позбавлення волі на термін від 5-ти років.

СЗГ УМВС в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На своє професійне свято ...

КОМЕНТАРІ