На своє професійне свято івано-франківська міліція працюватиме у звичному режимі

На своє професійне свято івано-франківська міліція працюватиме у звичному режимі

23.12.12 11:09 0 1092
Більшість працівників Івано-Франківського МВ УМВС на своє професійне свято нестимуть повсякденну службу.

20 грудня в Івано-Франківському міськвідділі внутрішніх справ відбулися урочистості з нагоди Дня міліції. Начальник МВ УМВС полковник міліції Василь Кіцелюк відзначив, що завдяки сумлінній роботі особового складу франківської міліції криміногенна ситуація в обласному центрі є стабільною та прогнозованою. Досягнуто суттєвого скорочення багатьох видів злочинів, посилено протидію незаконному обігу наркотиків, знижується злочинність у громадських місцях і в молодіжному середовищі. Василь Кіцелюк висловив вдячність мерові міста Віктору Анушкевичусу, депутатському корпусу міської ради, керівникам органів місцевого самоврядування, колегам із правоохоронних органів, засобам масової інформації та духовенству за сприяння у вирішенні спільних завдань із підтримання правопорядку.

Керуючий справами Івано-Франківського міськвиконкому Андрій Лис подякував працівникам міліції за добросовісну роботу з охорони громадського порядку і зазначив: у тому, що Івано-Франківськ кілька років поспіль визнається одним із найбільш комфортних міст для проживання в Україні, є значна заслуга правоохоронців. Він вручив заступникові начальника МВ УМВС полковникові міліції Богдану Кінашу відзнаку міського голови, а також грамоти й подяки кращим працівникам міськвідділу. Однак виявилося, що багатьох із нагороджених не було на урочистостях, бо вони в цей час несли службу або працювали над розкриттям злочинів.

Івано-франківських міліціонерів привітали з професійним святом заступник міського прокурора Олексій Назаренко, військовий комісар обласного центру підполковник Ігор Сорокопуд, начальник служби цивільного захисту міста полковник Василь Мацалак, голова ветеранської організації міськвідділу внутрішніх справ підполковник міліції у відставці Борис Головко. Правоохоронців благословив на успішну службу митрофорний протоієрей Української православної церкви Київського патріархату отець Іван. Після урочистостей іменинники приступили до виконання своїх повсякденних службових обов'язків.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: Чернігівщина: Одинадцята ...

КОМЕНТАРІ