Львівщина: Благодійний марафон «Подаруємо дитині родину» зібрав вже 831 тис. грн. Збір коштів триває!

Львівщина: Благодійний марафон «Подаруємо дитині родину» зібрав вже 831 тис. грн. Збір коштів триває!

23.12.12 13:31 0 1329
21 грудня станом на 18.00 год. благодійний марафон «Подаруємо дитині родину», який розпочався у День Святого Миколая, зібрав вже 831 тисячу гривень для будівництва дитячого будинку сімейного типу у с. Домажир Яворівського району. Про це повідомив заступник голови Львівської облдержадміністрації Олег Рудницький.

Він також зазначив, що збір коштів триває, тому усі благочинці та небайдужі до дитячої долі люди можуть пересилати кошти на розрахунковий рахунок:

26007250689001 мВКБ «Надра»

Одержувач: БФ «Львівський обласний фонд «Милосердя»

МФО 380764

ЄДРПОУ 37527907

Нагадаємо, що у День Святого Миколая,  19 грудня, за ініціативи і під патронатом голови Львівської обласної державної адміністрації Михайла Костюка на Львівській обласній державній телерадіокомпанії стартував благодійний телевізійний марафон «Подаруємо дитині родину». Лише за чотири години вдалося зібрати 800 тисяч гривень. Однак, збір коштів на будівництво дитячого будинку сімейного типу продовжується і поза ефіром телемарафону.

Як повідомив голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк, відкриваючи благодійний телевізійний марафон, обласна влада поставила амбітні завдання – до кінця наступного року зібрати кошти для будівництва 11 дитячих будинків сімейного типу.

Керівник області також зазначив, що у співпраці з Львівської обласною радою,  підприємствами та бізнесом такі амбітні плани до снаги втілити у життя, щоб діти, які зараз виховуються в інтернатних закладах, були під опікою батьків у дитячих будинках сімейного типу.

Читайте також:

Благодійний телемарафон «Подаруємо дитині родину» за перший день зібрав 800 тис. грн на будівництво дитячого будинку сімейного типу

На Львівському телебаченні стартував благодійний телемарафон «Подаруємо дитині родину»

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Розробка туристичного ...
Наступна новина: Рівненщина: Жителів районів ...

КОМЕНТАРІ