Львів: Святий Миколай прийшов і до дітей з кризового центру «Діти вулиці»

Львів: Святий Миколай прийшов і до дітей з кризового центру «Діти вулиці»

23.12.12 19:18 0 1172
Незвичні для дітей події відбувалися 19 грудня у День святого Миколая. Несподівана акція пройшла й у кризовому центрі «Діти вулиці», дошкільному закладі освіти благодійного фонду «Карітас-Львів УГКЦ». Вистава, приурочена до цього світлого дня, ігри, конкурси та тепле спілкування – уся увага цього дня належала дітям, які найбільше її потребують. Студентська рада Львова спільно з торговою маркою «Добрий хліб» презентували вихованцям центру театралізовану казку.

За словами організаторів, вистава була зовсім незвичною, адже замість традиційної постановки, маленьким глядачам запропонували інтерактивну гру, а відтак кожен вихованець став активним учасником свята.

— Жодна дитина не повинна залишитися без подарунку та святкового настрою. Щиро віримо, що діти, для яких ми провели святкову шоу-програму,окрім позитивних вражень, відчули нашу турботу, теплоту, а також залишились задоволені подарунками від святого Миколая. Студентська рада Львова запрошує до співпраці усіх небайдужих та соціально відповідальних людей. — Іван Попович, студентський мер

У програмі дитячої вистави усі діти з радістю розповідали святому Миколаю вірші, співали різдвяні пісні та колядки. За свої добрі вчинки  усі маленькі мешканці центру отримали солодкі подарунки з рук самого Миколая та його помічників.

— Ми вдячні за участь та організацію акції ТМ «Добрий хліб» та студентській раді Львова, які подарували дітям святковий настрій. Завдяки акторам студентського театру хлопчики та дівчата занурилися у світ театру,світ різдвяної містерії. Весела та повчальна вистава не залишила нікого байдужим, адже для дітей так важливо і природно вірити у диво та казку. — Марія Неділя, керівник кризового центру «Діти вулиці»

Довідка

Кризовий центр «Діти вулиці» — проект, що реалізовується благодійним фондом «Карітас-Львів УГКЦ», це дошкільний заклад освіти, що був заснований у 1999 році і є благодійною неприбутковою організацією. Основне завдання Кризового центру полягає у забезпеченні дітей «групи ризику» усім необхідним для повноцінного розвитку. Центр забезпечує 30 вихованців із неблагополучних сімей 4-разовим харчуванням, медичною, педагогічною та психологічною допомогою.

Фоторепортаж

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів: Дітки на Миколая ...
Наступна новина: Львів: На час холодів місто ...

КОМЕНТАРІ