Державна служба охорони представила громадськості послуги жінок-тілоохоронців

Державна служба охорони представила громадськості послуги жінок-тілоохоронців

23.12.12 20:22 0 1251
Напередодні Дня міліції представники Управління Державної служби охорони при ГУ МВС України в місті Києві представили громадськості та представникам засобів масової інформації підрозділ жінок-тілоохоронців спеціального підрозділу міліції охорони «Титан».

Останнім часом діапазон клієнтів «Титану»  значно розширився. Постала необхідність залучати до фізичної охорони VIP-персон жінок. Саме на базі Київського спецпідрозділу «Титан» створено спеціальний підрозділ жінок-тілоохоронців.

Кожна жінка з цієї групи – досвідчений працівник МВС, яка пройшла відповідний курс навчання «Захист фізичних осіб». Такий вид охорони забезпечує особистий захист особи шляхом недопущення протиправних посягань на її життя, здоров’я або гідність. Жінки-тілоохоронці досконало володіють прийомами рукопашного бою, тактикою супроводження VIP-персони, вогневою підготовкою, керуванням автомобіля.

До уваги представників засобів масової інформації було продемонстровано програму тренування і підготовки тілоохоронців:

Тактика і техніка захисту VIP-персони під час пішого супроводу: 

В оточені тілоохоронців VIP здійснює вихід з автомобіля і рухається в приміщення. Під час руху імітується збройний напад. Одна з наряду жінок-тілоохоронців відбиває напад. демонструючи техніку фізичного захисту, а інша евакуює VIP-персону в автомобіль чи укриття.

Вогнева підготовка:

- Швидкісна стрільба на відстані 10 м від мішеней.

- В оточені наряду охорони  VIP-персона рухається в напрямку мішеней. Під час команди «Зброя» жінка-тілоохоронець виконує стрільбу трьома пострілами в одну мішень, яка імітує загрозу. Інші тілоохоронці наряду захищають своїми тілами VIP-персону та евакуюють її в укриття.

Рукопашний бій:

Жінки-тілоохоронці демонструють навички рукопашного бою у вигляді  виконання прийомів захисту від ударів ногою, палицею, ножем, зброєю та інше. Атакуючі дії виконуються з елементами несподіваності.

Сьогодні послуги жінок-тілоохоронців все більше користуються попитом. Коли біля VIP-персони перебуває жінка, її сприймають як помічника чи дружину, і в разі нападу злочинець не очікує, що можна наразитися на опір саме від жінки. Також кращого охоронця для  дітей як жінка не знайти, адже сторонніми вона сприймається як мама або нянька. 

Тренування жінок-тілоохоронців СПМО «Титан» відвідали понад 40 представників центральних засобів масової інформації.

УДСО при ГУМВС України

в місті Києві
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ