Міліціонери Рівненщини не байдужі до чужої біди

Міліціонери Рівненщини не байдужі до чужої біди

23.12.12 20:51 0 1660
Міліція Рівненщини ніколи не стояла осторонь тих, кому вкрай необхідна допомога. Особливо, коли її потребують хворі діти. Вони, як і кожен із нас, хочуть жити, мріяти та радіти сонцю і кожному новому дню.

Під час урочистостей з нагоди святкування 21-ї річниці Дня міліції України начальник УМВС України в Рівненській області полковник міліції Василь Лазутко вручив 11-річному Денису слуховий апарат.

Тато хлопчика, старший інспектор з особливих доручень режимно-секретного відділу УМВС Олексій Поминчук, щиро подякував за допомогу, адже у сина майже з народження проблеми зі слухом і цей медичний пристрій вкрай необхідний для підлітка.

Крім того, за ініціативою ветеранської організації УМВС України в Рівненській області, керівництва та всього особового складу під час урочистостей з нагоди святкування 21-ї річниці Дня міліції України кожен із присутніх мав можливість долучитись до благодійної справи та матеріально допомогти хворій дитині колишнього працівника міліції, яка потребує дороговартісного лікування. Усі зібрані кошти після свят передадуть батькам дитини.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Тернополі затримали ...

КОМЕНТАРІ