В Тернополі затримали чоловіка, який підпалив два автомобілі

В Тернополі затримали чоловіка, який підпалив два автомобілі

23.12.12 21:05 0 1517
На Тернопільщині оперативники Кременецького райвідділу внутрішніх справ за підозрою у вчиненні підпалу затримали 37-річного тернополянина. Чоловік, аби поквитатися з колишнім роботодавцем, підпа­лив його гараж та дві автівки.

Як повідомив начальник слід­чого відділення Кременецького райвідділу внутрішніх справ УМВС України в Тернопільській області Володимир Галевич, до чергової частини райвідділу надійшло повідомлення про підпал від 26-річного жителя одного з сіл.

Чоловік, котрий приватно займається ремонтом транспортних засобів, повідомив про те, що вночі хтось облив бензином та підпалив його гараж і дві чужі автівки. Палія правоохоронці розшу­кали гарячими слідами. Ним вия­вився 37-річний тернополянин.

На запитання правоохоронців про причини підпалу, підозрюва­ний пояснив, що таким чином вирі­шив поквитатися з сільським під­приємцем за неповернені борги. З’ясувалося, колись тернополянин підробляв у підприємця. Але десь півроку тому чоловіки посварили­ся. Роботодавець прогнав помічни­ка і не виплатив йому заробленого – майже тисячу гривень. Саме через гроші й почалася ворожнеча.

Зі слів потерпілого, коли стала­ся пожежа, він й не сумнівався, що це справа рук колишнього праців­ника, адже той не раз під час сварки погрожував пустити з димом усе його майно. Але що страшні погро­зи стануть реальністю – не чекав. А тернополянин довго виношував план помсти. Котрогось дня, додавши хо­робрості спиртним, він поїхав до найближчої автозаправки, купив дві півторалітрові пляшки бензину і пішов з ними на подвір’я боржни­ка. Облив брезент, який слугував заслоном до входу в гараж, і кузов «Жигулів», що стояли в дворі. Запал сірника – і усе спалахнуло. В гаражі в цей час стояв ще один автомобіль. Вогонь зачепив і його.

На щастя, пожежу вдалося вчасно ліквідувати, так що великих збит­ків вогонь не завдав. Зате палій-месник має чималі проблеми із зако­ном. У кримінальному провадженні, порушеному за частиною другою статті 194 Кримінального кодексу (умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу), він – головний підозрюваний.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ