Луцьк: Міська влада сприяє розвитку туризму

Луцьк: Міська влада сприяє розвитку туризму

24.12.12 09:00 0 1295
Члени виконавчого комітету міської ради взяли до відома інформацію начальника управління міжнародного співробітництва та туризму Миколи Іванюка про виконання Програми розвитку туризму у місті Луцьку.

У ній, зокрема, йдеться, що в рамках реалізації проекту «Проектне планування для розвитку туризму у місті Луцьку» проведено конкурс «Розробка промоційного логотипу міста Луцька». У конкурсі взяли участь 56 осіб (дизайнери, художники). За результатами конкурсу розроблено промоційний логотип міста Луцька «ЛУЦЬК. Приємне відкриття!».

26 березня 2012 року відбулася презентація промоційного логотипу міста Луцька за участю міського голови Миколи Романюка. Учасниками презентації були туроператори, готельєри, ресторатори. Виготовлено промоційну продукцію з логотипом міста Луцька: чашки, футболки, ручки, календарі, магніти. Відтоді Луцька міська рада має презентаційні матеріали з туристичною символікою міста.

Рішенням міської ради було затверджено Положення про зміст, опис та порядок використання логотипу міста Луцька. Апробовано новий туристичний маршрут «Монастирська дорога: історія однієї вулиці». Проведено конкурс на найоригінальніший туристичний маршрут, переможцем якого є маршрут під назвою «Луцьк туристичний».

Розроблено три самостійні екскурсії «ЛУЦЬК. Приємне відкриття!», «Луцьк – південна столиця Великого князівства Литовського», «Унікальний куточок луцької готики», які перекладені двома мовами (англійською та польською).

Виготовлено та розповсюджено по готелях, музеях, серед мешканців і гостей міста туристичну карту центральної та старої частини міста Луцька. Загальний тираж 6000 примірників.

Розроблено і видано українською та англійською мовою путівник про туристичний потенціал міста Луцька. Загальний тираж 6000 примірників.

Виготовлено один презентаційний проморолик «ЛУЦЬК. Приємне відкриття!»

Виготовлено та розповсюджено 2000 примірників календаря подій міста Луцька на 2012 рік.

Виготовлено та розміщено 20 лайтпостерів з календарем подій міста Луцька на 2012 рік у містах: Луцьк, Львів, Тернопіль, Рівне.

Виготовлено двосторонню карту-схему центральної та старої частини міста Луцька: з однієї сторони- карта-схема, з іншої – історична довідка про пам’ятки архітектури міста Луцька. Загальний тираж 4000 примірників. Розповсюджено 1000 карт під час однієї з найбільших міжнародних туристичних виставок України – ХІХ Міжнародному Туристичному салоні «Україна 2012» у Києві.

Виготовлено банер із зображенням Луцького замку для участі у виставках.

24 липня 2012 року відкрито офіційний туристичний сайт міста Луцька.

Також функціонує сторінка Visitlutsk.com у соціальних мережах Facebook та ВКонтакте.

Станом на 17 грудня 2012 року на туристичному сайті міста можна знайти інформацію про 19 закладів культури міста, 10 закладів активного відпочинку, 4 заклади для відпочинку із дітьми, 6 нічних клубів. Протягом роботи сайту було додано 249 анонсів культурних, спортивних та розважальних подій.

Туристичний сайт передано на баланс Центру туристичної інформації та послуг, який забезпечує утримання та працює над постійним оновленням інформації на сайті.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцьк: Ліквідатори ...

КОМЕНТАРІ