Тернопіль: Сергій Надал привітав енергетиків з професійним святом

Тернопіль: Сергій Надал привітав енергетиків з професійним святом

24.12.12 09:45 0 1168
Міський голова Сергій Надал привітав працівників ВАТ «Тернопільобленерго» з професійним святом.

Урочистості, присвячені Дню енергетика, провели в актовому залі товариства 21 грудня.

Вітаючи енергетиків, міський голова наголосив на надважливості їхньої професії та побажав усіляких гараздів. Кращим працівникам очільник міста вручив грамоти та цінні подарунки.

«Шановні працівники енергетичної галузі, прийміть найщиріші вітання з професійним святом. Прикметно, що ваш день припадає на час, коли за вікном мороз і сніг. День, коли ніч найдовша, а день найкоротший і всі ми хочемо бути в теплі, зі світлом, у затишних домівках. Після такого дня починається рух до світла, сонця і тепла — їх стає щодня більше, а темряви і холоду все менше. Саме сьогодні ми у повній мірі можемо оцінити важливість вашої професії, подякувати енергетикам за щоденну працю.

Від вашого професіоналізму та сумління залежить не лише комфорт у квартирах українців, а й стабільна робота економіки. Енергія і енергоносії є пальним економічного розвитку держави. Недаремно енергетика перетворилась у наші дні у політичний фактор, фактор національної безпеки. Сьогодні, як ніколи, важливими є питання енергозбереження і пошук альтернативних, новітніх джерел енергії. Сьогодні стан енергетичної галузі впливає на всі інші галузі економіки і навіть на гуманітарну сферу. Тому ваша професія є надважливою і надвідповідальною. В день вашого професійного свята зичу здоров'я, радості, добра — вам і вашим родинам. Бажаю вам натхнення до щоденної праці. Нехай Господь наділить вас своїми ласками і щедротами», - звернувся з вітальним словом до присутніх Сергій Надал.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: У місті до дня ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ