В Меілтополі затримали осіб, які

В Меілтополі затримали осіб, які "кришували" маршрутки

24.12.12 10:29 0 1138
Працівники управління по боротьбі з організованою злочинністю в Запорізькій області встановили ще три факти незаконної діяльності посадовців Мелітопольської міської ради.

З’ясовано, що упродовж 2011 – 2012 років посадовці державних установ незаконно збагатилися за рахунок трьох керівників підприємств, що займаються пасажирськими перевезеннями в Мелітополі. За можливість безперешкодної роботи підприємств бюрократи отримали грошові кошти на загальну суму – 566 тис. грн.

Нагадаємо, що зловмисники встановили «таксу» за кожний автобус, який буде перевозити людей.

Щомісячна плата за автобус популярного місцевого маршруту – 100 доларів США, менш прибуткові маршрутки обходилися їх власнику в 340 гривень.

У листопаді 2012 року фігуранти були затримані «на гарячому» під час отримання чергового збору данини у розмірі 1 тис. доларів США та 10,2 тис. грн.

Дії чоловіків кваліфіковано за ч. 3 ст. 368 «Одержання хабара» Кримінального кодексу України, за що передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Прес-служба ГУБОЗ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді затримали ...
Наступна новина: На Тернопільщині брат убив ...

КОМЕНТАРІ