Луцьк: Міський голова привітав колектив ДНЗ № 16 «Веселка» з 50-річчям

Луцьк: Міський голова привітав колектив ДНЗ № 16 «Веселка» з 50-річчям

24.12.12 13:02 0 1627
Сьогодні дошкільний навчальний заклад № 16 «Веселка» відзначає 50-річчя. Колектив, ветеранів, батьківську громаду і вихованців закладу привітав міський голова Микола Романюк. Він зазначив, що приємно перебувати у залі, де багато світла, радості, де діти починають пізнавати світ. Він побажав усім щастя і здоров’я, подякував вихователям за працю, побажав, щоб добро, яке вони віддають дітям, верталося до них сторицею та вручив Подяку колективу дошкільного навчального закладу № 16 за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток дошкільної освіти, успішне впровадження нових форм та методів навчання і виховання, збагачення розвивально-ігрового середовища, а також з нагоди ювілею. Почесні грамоти управління освіти міської ради вручив начальник Олег Гребенюк. Ювілярів привітала голова міського комітету профспілки працівників освіти Галина Василенко.

Очолює дошкільний навчальний заклад завідувач Федорук Валентина Володимирівна. Тут працюють 17 спеціалістів – 13 вихователів, вихователь-методист, музичний керівник, практичний психолог, логопед. 14 педагогів ДНЗ мають вищу педагогічну освіту, один - базову вищу та середню-спеціальну. У дитячому садку налічується 6 вікових груп, в яких виховується 182 дитини. З них дві групи раннього віку та 4 садові групи.

У структуру навчально-виховного процесу впроваджено інноваційні технології: методика навчання раннього читання (з трьох років), навчання рахунку в межах 100 (з п’яти років), ГРВЗ (теорія розв'язання винахідницьких завдань).

В ДНЗ проводилася аромотерапія для підвищення імунної системи дошкільнят, вітамінізація страв, профілактика захворювань щитовидної залози.

Досвід працівників ДНЗ №16 на теми «Розвиток мовлення дітей засобами поетичного слова» та «Формування та розвиток співочих навичок дітей дошкільного віку», який містить елементи новаторської діяльності і грунтується на сучасній моделі музичного виховання узагальнено та поширюється

Щорічно вихованці ДНЗ беруть участь у міських масових заходах. Серед найвагоміших здобутків 1 місце у міській інтелектуальній ігротеці ( 2006 р.), диплом та ІІІ премія міського конкурсу «Золоте зерно» (2006- 2007, 2007-2008 н.р.), перемога у міському конкурсі «Музична скарбничка».

У 2008 році вихованці ДНЗ стали переможцями 1 етапу міського конкурсу «Різдвяні дзвіночки».

Кращий Досвід та власні доробки вихователя-методиста Слюсар М.О., вихователів Комісар Л.Т., Гуменюк О.І., Кікець A.A., керівника гуртка «Хатха-йога» Волощук Ю.М., практичного психолога Кандиби Т.О., вчителя-логопеда Мазур Н.Г.,музичного керівника Борисюк Т.В. представлялись на міській та обласній виставці «Творчі сходинки педагогів».

В дошкільному навчальному закладі створені сучасні умови, які забезпечують якісний рівень навчально-виховного процесу.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Наступна новина: Зі Львова до Конго ...

КОМЕНТАРІ