Чернігів: Міський голова дав інтерв'ю китайській телерадіокомпанії

Чернігів: Міський голова дав інтерв'ю китайській телерадіокомпанії

25.12.12 09:24 0 1218
Чернігівський міський голова Олександр Соколов дав інтерв'ю журналістам китайської державної телерадіокомпанії "China Business Network".

Питання директора центрального офісу телеканалу CBN TV (м. Пекін) Чжоу Сінь стосувалися співпраці Чернігова з китайським містом Усі, залучення іноземних інвестицій, а також перспектив створення китайських підприємств у регіоні. О.Соколов позитивно оцінив роботу представництва Чернігова в Усі, а також висловив переконання, що відповідне представництво китайського міста відкриється найближчим часом у Чернігові.

"Ми продемонстрували приклад, що муніципальні об'єднання можуть працювати напряму, без посередників", - сказав він.

Також китайські журналісти відвідали місцеві підприємства – Чернігівське відділення "САН ІнБев Україна" та ЗАТ "Камвольно-Суконна компанія "Чексіл".

Візит представників телерадіокомпанії "China Business Network" відбувся у рамках вивчення торгово-економічного та інвестиційного потенціалу України з метою випуску циклу програм про перспективи співпраці між Китаєм та Україною на міждержавному і регіональному рівнях.

Керівництво китайської телерадіокомпанії звернулося до Генерального Консульства України в Шанхаї (Китай) з проханням порекомендувати регіон України, який веде активну торгово-економічну співпрацю, а також прагне гідного медіапредставлення на теренах Китаю. Працівники Генерального Консульства України в Шанхаї, які тісно співпрацюють із Постійним Представництвом м. Чернігова в м. Усі, порадили саме Чернігів як перше місто для відвідування та підготовки відповідного матеріалу.

Довідка: Китайська державна телерадіокомпанія "China Business Network" створена у 2003 році як основна складова найбільшої в КНР Корпорації "Шанхайська Медіа Група". За вісім років діяльності CBN перетворилася в найбільший китайський медіа холдинг, що своєю діяльністю охоплює усі види засобів масової інформації (телебачення, радіо, газети, журнали, веб-сайти і т.д.).

Компанія постійно знаходиться на передовій медіа-індустрії та інституційних інновацій. На сьогодні CBN створює китайську інформаційну ділову мережу світового масштабу, а також планує стати найбільшим і найпотужнішим інформаційним агентом Китаю у сфері фінансового та комерційного обслуговування. У той же час, компанія CBN уже стала найбільшим бізнес відео-порталом китайськомовних ЗМІ.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мороз-парад та вогні ...
Наступна новина: Звернення МКП ...

КОМЕНТАРІ