Хмельниччина: В обласному центрі вшанували пам’ять В’ячеслава Чорновола

Хмельниччина: В обласному центрі вшанували пам’ять В’ячеслава Чорновола

25.12.12 10:29 0 1192
У непроникному мороці комуністичної системи він вийшов у довгу і нелегку путь, і дві зорі світили йому й зігрівали душу – Свобода і Україна. В’ячеслав Чорновіл був найавторитетнішим політичним діячем нашої держави. Він був шанованим і в цілому світі. Належав до надзвичайно багатогранного й талановитого покоління шістдесятників.

Сьогодні, 24 грудня, виповнилося 75 років від дня народження Героя України, відомого українського політика, державного діяча, публіциста і журналіста В’ячеслава Чорновола. З цієї нагоди до пам’ятника політичного діяча керівництво області, міста та громадськість міста поклали вінки та квіти. Від обласної влади в покладанні взяв участь заступник керівника апарату обласної державної адміністрації Василь Климчук.

Спершу до присутніх звернувся однопартієць діяча Ігор Клюс, який зазначив, що хоча В’ячеслав Чорновіл і не став у 1991 році президентом України, проте він став справжнім народним героєм.

Після короткого звернення присутні поклали квіти до пам’ятника справжнього Героя України, засновника і багаторічного лідера Народного Руху України.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Митці Прикарпаття ...
Наступна новина: У суботу, 29 грудня, ...

КОМЕНТАРІ