На Івано-Франківщині жінка за кермом мало не вбила власного чоловіка

На Івано-Франківщині жінка за кермом мало не вбила власного чоловіка

25.12.12 11:18 0 1286
23 грудня о 17:00 год в чергову частину Коломийського міського відділу міліції надійшло повідомлення від лікаря швидкої допомоги про дорожньо-транспортну пригоду із потерпілими по вул. Карпатській. Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події було встановлено, що жителька Коломиї, перебуваючи за кермом власного автомобіля, марки «MAZDA-3» в салоні якого перебував її чоловік, не справилась із керуванням, внаслідок чого автівку занесло на зустрічну смугу, де вона зіткнулась із вантажівкою марки «MERSEDES-BENZ».

Водій вантажівки не постраждав. Законного ж чоловіка із діагнозом закрита черепна травма та струс мозку госпіталізовано в Коломийську ЦРЛ. Також, під час пригоди постраждав водій автомобіля марки «HONDA CR-V» , який рухався слідом за „маздою”, та в час зіткнення, коли її відкинуло назад на попередню смугу, змушений був заїхати на обочину, де зіткнувся з бетонною огорожею.

Державтоінспекція звертається до всіх водіїв: у звязку із складними погодніми умовами (ожеледицею, налипанням мокрого снігу тощо) не перевищувати допустиму швидкість руху, дотримуватись рекомендованої дистанції та по можливості обмежити пересування власними транспортними засобами.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівщина: Голова ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ