На Львівщині у руки правоохоронців потрапив серійний дачний злодій

На Львівщині у руки правоохоронців потрапив серійний дачний злодій

25.12.12 11:40 0 1312
Дрогобицькі оперативники 12 грудня 2012 року затримали 41-річного дачного злодія. Чоловік проникав у будинки, ламаючи замки на вхідних дверях та викрадав все, що лежало під руками.

Дрогобицькі правоохоронці затримали зловмисника на «гарячому». Злодій тільки спакував викрадене у поліетиленовий пакет і саме повертався з дачних ділянок. Не підозрюючи нічого, зловмисник попрямував на зустріч правоохоронцям. Побачивши працівників міліції, чоловік від несподіванки кинув сумку і першим ділом подумав про втечу. Однак завагався та зрозумів, що робити цього таки не варто.

Чоловік добре знав, що у будинках ніхто не проживає, а значить можна непомітно та безперешкодно проникнути у приміщення. Згодом працівники встановили, що того вечора зловмисник «почистив» не один дачний будинок.

В одному будинку зловмисник поцупив господарський інвентар, а в іншому прихопив будівельні інструменти. Лиходій харчами не перебирав і забирав усе, що попадало під руки. Чого тільки не було у сумці - господарські речі, електричні вироби на вибір. Крадене чоловік планував продати.

На даний час Дрогобицьким міським відділом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області

(за матеріалами Наталії Постойко, Дрогобицький РВ ГУ МВС України у Львівській області)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: На Львівщині легковик ...

КОМЕНТАРІ