Тернопільщина: На засіданні колегії ОДА розглянуто проект обласного бюджету на 2013

Тернопільщина: На засіданні колегії ОДА розглянуто проект обласного бюджету на 2013

25.12.12 13:26 0 1303
Під час формування проекту обласного бюджету на 2013 рік враховані основні завдання бюджетної політики, розрахункові показники Міністерства фінансів України, зміни в податковому та бюджетному законодавстві, основні прогнозні макроекономічні показники економічного і соціального розвитку області на 2013 рік.

На цьому наголосив під час засідання колегії облдержадміністрації перший заступник начальника головного фінансового управління Степан Скибиляк.

Він зазначив, що прогноз власних доходів обласного бюджету (без урахування трансфертів) становить 297,7 млн. гривень, в тому числі по загальному фонду 241,7 млн гривень, спеціальному – 55,9 млн. гривень.

Обсяг видатків, що враховуються при визначенні обсягу міжбюджетних трансфертів, становить 842,6 млн гривень, фонд оплати праці з нарахуваннями працівників бюджетної сфери – 591,3 млн гривень.

Члени колегії, заслухавши інформацію про проект обласного бюджету на 2013 рекомендували голові облдержадміністрації підписати підготовлений документ та направити його на розгляд сесії Тернопільської обласної ради.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині уже ...
Наступна новина: На Тернопільщині вручили ...

КОМЕНТАРІ