В Луцьку, щоб вивезти сміття, потрібно відкопати від снігу контейнери

В Луцьку, щоб вивезти сміття, потрібно відкопати від снігу контейнери

25.12.12 07:59 0 1347
Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження. Депутати Роман Бондарук, Василь Гриб, Рустам Дячук заслухали інформацію директора спеціального комунального автотранспортного підприємства «Луцькспецкомунтранс» Валерія Кузьмича щодо вивозу сміття у місті Луцьку. Він повідомив, що й досі до міської ради та безпосередньо на підприємство надходить багато звернень щодо снігових заметів. Якщо природа не внесе корективи, до кінця сьогоднішнього дня ситуація нормалізується. Адже тепер, щоб вивезти сміття, попередньо потрібно відкопати від снігу контейнери. Заважають і вкриті снігом машини, які стоять у дворах. З середи по п’ятницю снігоочисна техніка працювала цілодобово. Зараз на дорогах міста постійно працює 11 одиниць техніки. Керівник повідомив, що для покращення благоустрою потрібно 360 контейнерів, 2 сміттєвози та грейдер. Депутати запропонували підготувати фінансові розрахунки для придбання техніки, і вони їх підтримають.

Депутати підтримали програму соціального і економічного розвитку міста Луцька на 2013 рік, з якою познайомила заступник начальника управління економіки Любов Івевакова.

Про затвердження Програми управління боргом на 2013 рік та Про бюджет міста Луцька на 2013 рік доповіла начальник управління фінансів та бюджету міської ради Лілія Єлова.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщині не вистачає ...
Наступна новина: Львів: На водопровідній ...

КОМЕНТАРІ