У Тернополі відзначили 75-річницю від дня народження В’ячеслава Чорновола

У Тернополі відзначили 75-річницю від дня народження В’ячеслава Чорновола

25.12.12 16:10 0 1325
Вшанування 75-ї річниці з дня народження В’ячеслава Чорновола відбулося біля пам’ятної дошки цієї непересічної особистості 24 грудня. Висловили слова пам’яті та поклали квіти біля пам’ятної дошки борцю за Україну представники влади і громадськості.

«Сьогодні нас зібрала пам'ять про Людину, якої особиста історія і доля нерозривно пов'язані зі здобуттям Незалежності. І ми, тернополяни, горді тим, що його життя переплелось з життям нашого міста. Поза сумнівами — він є однією з знакових постатей нашої історичної епохи. Поза сумнівами — ще до кінця не оціненої та гідно не відзначеної. Прикро, що досі не розслідувано його трагічну загибель.

Тернопіль — це місто, де пам'ять про В'ячеслава Чорновола жива. Тут живуть його друзі і побратими, послідовники. Тут його обирали народним депутатом. В’ячеслав Чорновіл багато разів був у Тернополі. В свій час він об'їздив всю Тернопільську область. Таких енергійних, самовідданих політиків мабуть вже і немає. Таким був тільки він.Сьогодні йому могло виповнитись 75 і ми б радо вітали його нашою патріотичною громадою. Шкода про таких людей говорити в минулому часі. Але його пам'ять дає нам приклад до наслідування, дає натхнення для щоденних справ і для нових перемог» - зазначив у своєму виступі начальник управління культури міськради Олександр Смик.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів: Вихованці ...
Наступна новина: Чернівці: Казкові ангели ...

КОМЕНТАРІ