Троє міліціонерів врятували жителів Закарпаття від смерті через невідому хімічну речовину

Троє міліціонерів врятували жителів Закарпаття від смерті через невідому хімічну речовину

25.12.12 13:12 0 1476
У чергову частину Іршавського райвідділу міліції Закарпатської області надійшло повідомлення від мешканців приватного сектору про те, що їхні сусіди довгий час не виходять із будинку. До помешкання заходити боялись, бо знали, що господарі тримають двох собак.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група,  до складу якої ввійшли слідчий майор міліції Тетяна Данканич-Палюх, оперуповноважений карного розшуку старший лейтенант міліції Михайло Сухан,  дільничний інспектор міліції старший лейтенант міліції Олександр Канчій.

Прибувши на місце пригоди працівники міліції відразу відчули на подвір’ї та у помешканні неприємний запах. Пройшовши у підвальне приміщення, в одній із кімнат вони побачили чоловіка та жінку похилого віку без ознак життя. Непритомними лежали собаки.

Зрозумівши, що це, можливо, отруєння невідомою речовиною, правоохоронці відключили світло у будинку, повідкривали вікна та двері. З однієї з кімнат почувся дитячий плач. Попри  небезпеку, оперативники піднялися на другий поверх, де знайшли 3-річного хлопчика та непритомну 6-річну дівчинку. Вони винесли дітей із помешкання і, не очікуючи карету швидкої допомоги, на службовому автотранспорті доправили до лікарні.  У непритомному стані міліціонери виявили також подружню пару та немовля. До приходу карети швидкої допомоги працівники міліції надавали потерпілим першу невідкладну медичну допомогу.

Завдяки правоохоронцям, які миттєво відреагували на повідомлення, було врятовано двох дітей та подружжя. На даний час потерпілі знаходяться у реанімаційному відділенні районної лікарні, де за їх життя продовжують боротись лікарі. За фактом отруєння відкрито кримінальне провадження, проводиться досудове розслідування.

У день святого Миколая  оперуповноважений Михайло Сухан відвідав  врятованого ним хлопчика, здоров’я якого вже йде на покращення.

СЗГ УМВС України

в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Поїзд ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині уже ...

КОМЕНТАРІ