На Тернопільщині солдат Івано-Франківської бригади тактичної авіації врятував дитину (уточнено)

На Тернопільщині солдат Івано-Франківської бригади тактичної авіації врятував дитину (уточнено)

26.12.12 12:43 0 1477
Дзвінок до чергового диспетчера швидкої допомоги не був неочікуваним чи екстремальним. Таке трапляється тут нерідко. Тому нічний дзвінок з села Дуліби Бучачського району Тернопільської області про те, що у шестимісячного Дмитрика Кріля гострий приступ астми в «швидкій» прийняли спокійно і відразу вислали до батьків дитини карету невідкладної допомоги.

Село Дуліби розташоване за 20 км від районного центру, на лівому березі ріки Стрипа, і налічує майже 800 мешканців. Через замети доїхати до місця виклику медики не змогли. Ніч. Життя піврічної дитини під загрозою. На допомогу медикам прийшов військовослужбовець 114-ї Івано-Франківської бригади тактичної авіації старший солдат військової служби за контрактом Микола Львівський.

Його, досвідченого тракториста - машиніста бульдозера аеродромно-технічної роти, було скеровано до сусідньої області для надання допомоги в подоланні наслідків снігопаду. І вже кілька тижнів солдат з Прикарпаття Микола Львівський сумлінно виконував свої обов’язки, керуючи потужною та складною військовою машиною ІМР-2М (інженерна машина розгороджувальна), він розчищав складні ділянки доріг. Він розчистив 18 км бездоріжжя. Медики прибули вчасно. Життя дитини було врятовано.

Старший солдат військової служби за контрактом Микола Львівський на своїй «ІМРці» супроводив медиків і маленького пацієнта до районної лікарі, розчищаючи дорогу від підступних снігових заметів.

«Як справжній герой, - каже підполковник Тарас Грень із Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України, - військовослужбовець за контрактом Микола Львівський, який служить в Івано-Франківську, не вбачає нічого надзвичайного у своєму вчинку - він просто виконував свою роботу. Завдяки йому батьки не втратили дитину».

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові відкриється ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ