Молодіжні лідери Львівщини підбили підсумки 2012 року

Молодіжні лідери Львівщини підбили підсумки 2012 року

26.12.12 09:13 0 1245
Управління з питань сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації спільно з рядом молодіжних громадських організацій провело молодіжну зустріч “Галицький авангард”, під час якої було підбито підсумки реалізації молодіжної політики у році, що минає.

Участь у зустрічі, яка відбувалася у стінах Українського католицького університету, взяли понад 80 лідерів молодіжних та дитячих громадських організацій. Зустріч мала на меті сприяти консолідації молодіжного середовища та обміну досвідом між молодими лідерами у неформальній обстановці.

У рамках зустрічі представники молодіжних громадських організацій, що діють на території області, розповіли про підсумки своєї діяльності у 2012 році, а також надали свої пропозиції щодо плану роботи управління з питань сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації у 2013 році. Загалом 27 презентацій молодь слухала та обговорювала протягом трьох годин.

В межах заходу начальник управління з питань сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації Анатолій Ігнатович також нагородив ряд активістів подяками за активну участь у громадській роботі, а також за вагомий внесок у реалізацію молодіжної політики на Львівщині.

Наприкінці зустрічі з новорічними та різдвяними святами молодіжних лідерів привітала Наталка Карпа, яка заколядувала спільно із присутніми.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ