Луцьк: Обговорено актуальні проблеми міста

Луцьк: Обговорено актуальні проблеми міста

26.12.12 11:42 0 1614
Під час оперативної наради перший заступник міського голови Святослав Кравчук нагадав, що наближаються новорічно-різдвяні свята. Це складний і напружений період, тому усі міські служби мають бути готові до будь-яких ситуацій. Зокрема, він звернув увагу начальника управління охорони здоров’я міської ради Федора Кошеля на забезпечення необхідними медикаментами та паливом автомобілів «швидкої допомоги». Крім того, потрібно забезпечити найнеобхіднішій запас ліків у Луцькій міській клінічній лікарні. За його словами, у святкові дні кількість людей, яким необхідна медична допомога, значно збільшується, а тому всі повинні бути готові до цього.

Також Святослав Кравчук закликав директора департаменту соціальної політики Ларису Боярин приділити у ці дні більше уваги категоріям людей, якими вони опікуються.

Перший заступник міського голови зауважив, що нині на вулиці почалося потепління, а це призводить до збільшення бурульок на дахах будинків. Тому він звернувся до комунальників, по можливості, їх збивати, а там де цього не вдається, то встановити огороджувальні стрічки, аби уникнути нещасних випадків.

Святослав Кравчук нагадав, що у січні у місті проводитиметься багато заходів. Зокрема, 9 січня фестиваль вертепів «З Різдвом Христовим!», 12-13 січня – міжнародний етнофестиваль «Різдво у Луцьку», 19 січня – фестиваль колядок і щедрівок «Різдвяні піснеспіви» та інші. Багато заходів відбуватимуться на Театральному майдані, а тому він має бути почищений від снігу та встановлена вбиральня.

Також звернув увагу й на роботу громадського транспорту. Люди скаржаться на роботу перевізників. Уже кілька років міська влада намагається навести лад у цьому питанні, але поки ще є над чим працювати. Перевізники не реагують на зауваження влади, тому необхідно приймати якісь жорсткі рішення. Святослав Кравчук наголосив, що коли проводиться конкурс на перевезення пасажирів, то власники маршрутних таксі біжать і скаржаться, що їхні права утискають.

Перший заступник міського голови зауважив, що ми повинні зробити все, аби покращити життя громадян.

Підтримав Святослава Кравчука й міський голова Микола Романюк. Він наголосив, що усім необхідно активізувати роботу. Міська влада має зробити все, аби лучанам і гостям Луцька було приємно відзначати новорічно-різдвяні свята.

Микола Романюк наголосив, що у всіх службах має бути цілодобове чергування працівників.

Також міський голова зауважив, що нині склалася непроста ситуація з вивезенням побутового сміття. Працівники «Луцькспецкомунтрансу» не можуть доїхати до контейнерів для збору відходів, адже вони заблоковані автомобілями і вдень, і в ночі. Тому він попросив допомоги у керівництва міського відділу ДАІ.

Розповів Микола Романюк про заходи, які відбуватимуться у найближчі дні. Так, 27 грудня буде урочисто відкрито новозбудований дошкільний навчальний заклад № 40. За його словами, дітки почнуть його відвідувати уже після різдвяних свят. Крім того, у цей день введуть в експлуатацію після аварійно-відновлювального ремонту будинок на вулиці Рівненській, 109.

На завершення оперативної наради міський голова подякував усім за роботу, привітав з наступаючими новорічно-різдвяними святами та побажав міцного здоров’я, злагоди у родинах і благополуччя.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лучани стали частіше ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ