В Чернівцях говорили про геноцид українського народу

В Чернівцях говорили про геноцид українського народу

26.12.12 13:03 0 1273
23 листопада 2012 року у приміщені Чернівецької міської ради відбувся семінар «Голодомор 1933-1932 року – геноцид українського народу» за участі студентів ВНЗ м. Чернівців та методистів Інституту післядипломної освіти Чернівецької області Федорака В.Ф. та Ватаманюк О.Д, а також президента Студентської республіки – Палагнюка Володимира.

Вітальним словом відкрив семінар голова Чернівецького міського студентського парламенту Тимофєєв Денис, в якому закликав з шаною віднестися до тих страшних подій, що відбувалися в Україні у 1932-1933-их роках. Далі голова ЧМСП надав слово Ватаманюк Ользі, методисту НМЦ ІТН ІППОЧО. Пані Ольга розповіла студентам про заходи, які будуть відбуватися в Києві 23-24 листопада у рамках проведення Дня пам’яті жертв голодомору.

Учасники семінару вшанувати пам’ять жертв голодомору хвилиною мовчання.

У виступі Федорака Василя Федоровича, методиста НМЦ суспільно-гуманітарних дисциплін, грунотовно проаналізовано причини та передумови голодомору в Україні, висвітлено аморальність та жорстокість знищення українського населення. «Коли в елеваторах зогнивала пшениця – смерть косила всіх, не жаліючи ні дітей, ні жінок», –підкреслив виступаючий. Учасники семінару мали змогу отримати відповіді на поставлені запитання.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі проблем з ...
Наступна новина: Чернівці: “Не дай СНІДу ...

КОМЕНТАРІ