Рівненщина: Розмір пенсій у наступному році зростатиме

Рівненщина: Розмір пенсій у наступному році зростатиме

26.12.12 14:05 0 1304
Президент України Віктор Янукович зазначив, що у 2013 році влада продовжить працювати над стабілізацією Пенсійного фонду та формуванням джерел для наступних підвищень пенсійних виплат. Про це Глава держави повідомив під час засідання Ради регіонів.

Разом із тим, голова облдержадміністрації Василь Берташ запевнив, що на Рівненщині посилено працюватимуть над тим, аби соціально вразливі категорії краян вчасно отримували збільшені суми. Тож доручення Віктора Януковича щодо позитивної динаміки соціальних показників в області буде виконане. Зокрема, цьогоріч до бюджету пенсійного фонду області надійшло майже 2,5 мільярда гривень. Ця сума на 15 відсотків більша, ніж на цю дату торік. Відтак, краяни вчасно отримують збільшені розміри пенсій і виплат. Загалом краянам впродовж року десять разів підвищували суми щомісячних виплат. Нині середній розмір пенсії в області становить 1 267 гривень, що на 210 гривень або ж на 20 відсотків більше, ніж на цю дату торік.

Наразі жителям Рівненщини платять грудневі суми. Виплату пенсій та грошової допомоги вже профінансували на понад 420 мільйонів гривень, тобто 100 відсотків від місячної потреби. Ці кошти вже перерахували в райони та міста, тож люди отримують гроші в терміни, визначені чинним законодавством.

Про це повідомили у Рівненській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині збудували ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: На ...

КОМЕНТАРІ