Міліціонери організували львівським школярам День відкритих дверей

Міліціонери організували львівським школярам День відкритих дверей

26.12.12 14:24 0 1265
Львівська учнівська молодь отримала унікальну можливість побувати у Головному управлінні Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області та подивитися, як працюють охоронці правопорядку.

День відкритих дверей організували дітям співробітники Головного управління МВС України у Львівській області та Управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради. Сам захід відбувся як частина загальноміської акції-конкурсу дитячих робіт на тему «Міліція очима дітей».

Зокрема, діти побачили, як працює «серце» міліції - чергова частина ГУ МВС України у Львівській області. Одне наперед одним діти ставили свої запитання до міліціонерів, цікавлячись роботою цієї служби міліції.

Зі свого боку чергові міліції продемонстрували, в якому режимі проходить їхня щоденна робота. Збір, опрацювання й доповідь керівництву органів внутрішніх справ відомостей про оперативну обстановку на території обслуговування – це лише частина завдань, які у цілодобовому режимі виконують ці працівники міліції.

Школярі із великим зацікавленням спостерігали, як здійснюється ця відповідальна і нелегка робота чергових міліції. Дехто з дітей висловив свої побажання у майбутньому стати такими ж вмілими охоронцями правопорядку.

Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: На ...
Наступна новина: Луцьк: На розширеному ...

КОМЕНТАРІ