Рівненські міліціонери допомогли придбати одяг вихованцям школи-інтернату

Рівненські міліціонери допомогли придбати одяг вихованцям школи-інтернату

26.12.12 15:09 0 1362
Напередодні Новорічних та Різдвяних свят міліціонери Рівненщини долучилися до благодійної акції «Моя іграшка на ялинку». Задумка полягає у тому, щоб змайстровані власноруч дітьми ялинкові прикраси придбали керманичі області та керівники силових структур краю. Натомість за отримані кошти кожна дитина мала можливість обрати одяг та взуття до вподоби. У тому щоб вихованці Олександрійської школи-інтернату І-ІІІ ступенів отримали обновки, посприяв і начальник УМВС України в Рівненській області генерал-майор міліції Василь Лазутко.

Кожна дитина, яка виховується у цьому навчальному закладі уже має свою «недитячу» історію. Та кожен з них прагне тепла та уваги, а особливо у переддень Нового року та Різдва Христового. Щасливі очі та сяючі усмішки — такими бачимо дітлахів, які красуються обновками перед дзеркалом в магазині «Восьминіжка».

— У наш непростий час важко навіть тим дітям, які мають батьків, а тим паче тим, хто залишився без догляду, — говорить директор магазину Світлана Придоус. - Якщо є можливість допомогти дітям, то звичайно її потрібно використовувати. Ми дуже раді, що діти тепло одягнуться і ми прикладаємо максимум зусиль, щоб вони отримали задоволення і відчули себе самостійними. Крім того, увесь вибраний одяг, ми продаватимемо за собівартістю.

Валентина та Галина, аби вибрати обновки до вподоби переміряли майже весь асортимент магазину. Дівчатка вдячні за можливість особисто обрати собі одяг та взуття, адже така нагода випадає їм не часто.

— Для дітей — це свято, вони дуже задоволені, — стверджує соціальний педагог Олександрійської школи-інтернату Ольга Мирончук. — По їх обличчях видно, що така можливість їм до вподоби.

Працівники міліції вже неодноразово долучалися до подібних акцій і самі були їх ініціаторами. Тому вихованці Олександрійської школи-інтернату часто зустрічаються з правоохоронцями. Не минуло й двох днів як міліціонери навідувалися сюди з подарунками від Миколи Чудотворця. Вони також переконані, що подібні акції допомагають дітям з нелегкими долями обрати правильний шлях у подальшому житті. Такі зустрічі зближують і змушують замислитися. А щасливе дитяче «Дякую», розтопить будь-яке доросле серце.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області

Смотрите также: Одежда больших размеров в Украине теперь у нас на сайте по сниженным ценам.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 2)

КОМЕНТАРІ