Тернопільська обласна міліція розслідує  жорстоке вбивство (уточнено)

Тернопільська обласна міліція розслідує жорстоке вбивство (уточнено)

26.12.12 19:02 0 3962
Кривавий злочин стався на Тернопільщині у місті Копиченці Гусятинського району. Тут брат убив рідного брата.

До місцевих правоохоронців підозрюваний зателефонував сам і зізнався, що завдав ножові поранення старшому братові. Міліціонери оперативно виїхали на місце злочину. Прибули туди і медичні працівники. Проте останнім залишилося лише констатувати смерть чоловіка, а за розслідування обставин та мотивів вбивства взялися слідчі.

Причиною жорстокої розправи над старшим братом, зі слів затриманого, стали неприязні взаємини. Двоє дорослих чоловіків мешкали вдвох. Батьки померли, а власні родини створити не дала оковита. Так і топили свою долю на дні чарки, допоки не сталося непоправного.

Старший з братів повернувся додому пізньої ночі, коли молодший вже міцно спав. Вимагаючи їжі, захмелілий чолов‘яга став тривожити родича. Зі слів підозрюваного, він не просто розбудив його, а стягнув з ліжка, поволік на кухню і став вимагати, аби той приготував йому щось поїсти. Натомість знервований спросоння чоловік все-таки взявся за ніж та накинувся з ним на брата.

За попередніми даними, підозрюваний наніс братові два ножових поранення. Один удар виявився фатальним – в область серця. Смерть потерпілого була миттєвою.

Кримінальне провадження щодо підозрюваного порушено за частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові розкрито два ...
Наступна новина: У новорічну ніч Луцьком ...

КОМЕНТАРІ