ДАІ-шники Вінниччини допомагали водієві фури звільнитись зі снігового полону

ДАІ-шники Вінниччини допомагали водієві фури звільнитись зі снігового полону

26.12.12 15:47 0 1386
Добу співробітники Державтоінспекції Вінниччини витягали зі снігової пастки вантажівку із 20-тоннною цистерною.

23 грудня близько восьмої години вечора поблизу міста Вінниці у сніговий полон потрапила фура, водій якої перевозив шрот - побічний продукт олієестракційного виробництва зернят. Автомобіль з’їхав з траси та загруз у снігові.

Водій вантажівки вирушив у дорогу з Росії. Його кінцевим пунктом призначення мала стати Польща. На під’їзді до Вінниці його почав обганяти вантажний мікроавтобус. Щоб не скоїти дотичного зіткнення з ним,водієві довелося прийняти праворуч. Такий маневр призвів до заносу вантажівки, і вона загрузла в снігу обабіч дороги. На допомогу водієві, який не зміг самотужки вивільнитися зі снігового полону прийшли співробітники ДПС Вінниччини. З самого вечора до пізньої ночі, задіявши трактори та працівників дорожніх служб, міліціонери намагалися визволити фуру, але її колеса щільно увійшли у снігову ріллю, що вона навіть не зрушила з місця.

Зранку операція по визволенню вантажівки продовжилась. Співробітники ДАІ та МНС лопатами відкопували колеса автомобіля і лише ввечері, задіявши більш потужну техніку, вдалося її витягнути.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ