Пасажирам маршруту «Коломия –Чернівці» - новий вітчизняний поїзд

Пасажирам маршруту «Коломия –Чернівці» - новий вітчизняний поїзд

26.12.12 15:55 0 1431
На Головному залізничному вокзалі Львова, було урочисто представлено дизельний поїзд вітчизняного виробництва підприємства «Луганск-Тепловоз».

Державне підприємство спеціалізується на виготовленні магістральних вантажних та пасажирських тепловозів. Новенький поїзд з тяговим електроприводом перемінного току вперше вироблений в країнах СНД складається з трьох вагонів та призначений для перевезення пасажирів приміськими сполученнями. Керівництво Львівської залізниці на чолі з начальником Богданом Піхом та представниками органів місцевого самоврядування вже проінспектували новенький транспортний засіб і переконані, що даний поїзд полегшить роботу залізничників, і додасть комфорту у перевезенні пасажирів.

Серед запрошених у заході прийняв участь начальник Управління МВС України на Львівській залізниці полковник міліції Володимир Дитюк.

– Новий поїзд, який невдовзі буде слідувати між станціями Коломия та Чернівці забезпечить комфорт та швидкість перевезення пасажирів, а міліція буде забезпечувати охорону громадського порядку, - наголосив у своєму виступі начальник транспортної міліції.

Михайло Мельник
підрозділ по зв’язках з громадськістю
УМВС на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДАІ-шники Вінниччини ...
Наступна новина: На Рівненщині любителі ...

КОМЕНТАРІ