На Рівненщині любителі «металевого бізнесу» затримані працівниками транспортної міліції

На Рівненщині любителі «металевого бізнесу» затримані працівниками транспортної міліції

26.12.12 16:06 0 1359
З наближенням Нового року та різдвяних свят, кожен з нас хоче прикупити подарунків, щоб привітати свої рідних, близьких та друзів, але не завжди вистачає коштів на усе заплановане. Тому деякі «умільці» вдаються до легкого заробітку, а саме крадіжок на залізниці. Адже, краще щось поцупити, що погано лежить, чим важко працювати і отримати - кошти. Так думають громадяни, які здебільшого безробітні, малозабезпечені, просто ледацюги. Однак цей хибний шлях призводить до криміналу.

Не стали виключенням і ці молодики.

Працівниками транспортної міліції, біля надземного залізничного пішохідного моста станції Здолбунів, було затримано трьох місцевих мешканців, в яких було вилучено металеві деталі від рухомого складу залізничного транспорту. А саме вони викрали: кузовні частини, частина трубопроводу та одна половина автоматичних дверей. Загальна вага викраденого металобрухту становить 56 кілограм.

Як пояснили затримані, дані металеві деталі та деталі кузову поїзда вони викрали з території локомотивного депо станції Здолбунів і мали намір їх в подальшому здати в пункт прийому металобрухту, для отримання грошей. На які і в подальшому бажали весело провести свята. Але…

Щоб такого не траплялося, працівниками Управлінням МВС України на Львівській залізниці регулярно проводяться заходи щодо активізації оперативно-службової діяльності, спрямованої на стабілізацію оперативної обстановки та розкриття злочинів у сфері вантажних перевезень, фактів розукомплектування вантажного рухомого складу, крадіжок елементів верхньої будови колії.

Тож, щоб святковий настрій не перетворився на зіпсований, краще подумайте сотні разів перед тим, як вчинити злочин. Бережіть себе!

Руслана Мацелюх

помічник начальника ЛВ на станції Стрий

по зв’язках з громадськістю та ЗМІ

УМВС України на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові розкрито два ...

КОМЕНТАРІ