Теплопостачання Квасилова: у пошуках оптимальних рішень

Теплопостачання Квасилова: у пошуках оптимальних рішень

26.12.12 13:18 0 1542
24 січня 2013р. в приміщенні ОДА , відбулося засідання круглого столу, на яке запросили представників ініціативної групи по оптимізації системи теплопостачання в смт Квасилів. Проведення круглого столу було ініційоване на підставі звернення від Громадської ради при Рівненській ОДА за № 213 від 10.01.2013р. Учасником заходу, окрім представників громадськості смт Квасилів, був начальник управління житлово-комунального господарства Рівненської ОДА Пшеюк Володимир Леонідович.

На зустрічі було обговорено проблеми централізованого теплопостачання в смт Квасилів. Представники ініціативної групи проекту «Оптимізація системи теплопостачання в смт Квасилів Рівненського району» повідомили присутнім про хід роботи та напрацювання в плані оптимізації системи теплопостачання. Також зосередили увагу присутніх на тому, що, станом на сьогоднішній день, Рівненська районна державна адміністрація ігнорує роботу ініціативної групи і не дослухається до її рекомендацій. Варто додати, що ініціативна група вповноважена проводити відповідні напрацювання на підставі Рішення №228 від 24 жовтня 2012р. сесії Квасилівської селищної ради.

"Результатом цього круглого столу є зобов'язання, взяте на себе начальником управління житлово-комунального господарства Рівненської ОДА Володимиром Пшеюком, створити профільну робочу групу при Рівненській облдержадміністрації. Окрім цього, погоджено залучення до її роботи представника ініціативної групи з оптимізації системи теплопостачання в смт. Квасилів.

На жаль, зараз діалог із представниками райдержадміністрації відсутній, тому обласна влада повинна втрутитись у ситуацію і зобов'язати місцеву владу дослухатись до житлово-комунальних проблем громади" зазначив керівник ініціативної групи Дмитро Сільман.

Метою проекту «Оптимізація системи теплопостачання в смт Квасилів Рівненського району» що реалізується за рахунок коштів, одержаних від Міжнародного Фонду «Відродження» і наданих Фундацією імені князів-благодійників Острозьких в рамках конкурсу малих грантів є об’єднання зусиль місцевої громади задля спонукання депутатського корпусу Рівненської районної ради оптимізувати та затвердити на сесії районної ради тарифи на теплопостачання в Рівненському районі, що дозволить мешканцям смт Квасилів заощаджувати кошти протягом опалювального сезону.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: “Не дай СНІДу ...
Наступна новина: Чернігів: До уваги ...

КОМЕНТАРІ