15 років досвіду навчання управлінських кадрів Прикарпаття

15 років досвіду навчання управлінських кадрів Прикарпаття

27.12.12 07:56 0 1276
26 грудня Івано-Франківський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій провів урочисте засідання з нагоди 15-річчя діяльності центру.

Урочисте засідання відбулося за участю членів трудового колективу центру; ветеранів праці та колишніх працівників центру; викладачів та партнерів центру, які своєю сумлінною працею, викладацькою майстерністю, науково-методичною діяльністю сприяють розвиткові центру, підвищенню якості та ефективності професійного навчання управлінських кадрів Прикарпаття.

У засіданні взяли участь та виступили з вітальним словом від засновників центру заступник голови – керівник апаратуобласної державної адміністрації Роман Струтинський,перший заступник голови обласної ради Олександр Левицький;керуючий справами виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради Андрій Лис.

На засіданні з доповіддю про 15 років розвитку центру виступив директор центру Богдан Волошинський,виступ якого було ілюстровано за допомогою мультимедійної презентації. Підбито підсумки та здійснено узагальнення п’ятнадцятирічного досвіду навчання управлінських кадрів Прикарпаття, науково-методичної та видавничої діяльності і міжнародного співробітництва центру протягом 1997 – 2012 років.

Учасники засідання ознайомилися із виставкою навчально-методичних розробок та видань центру за 15 років діяльності закладу.

За сумлінну працю директора центру Волошинського Б. І., який протягом 15 років незмінно очолює колектив центру, нагороджено відзнакою Івано-Франківської обласної державної адміністрації та обласної ради – медаллю «За заслуги перед Прикарпаттям».

Довідково: Центр підвищення кваліфікації державних службовців і керівників державних підприємств, установ й організацій утворено в 1997 році. Співзановниками центру є обласна державна адміністрація та обласна рада.

ØПротягом 15-ти років налагоджено творчі стосунки з Національною академією державного управління при Президентові України та її регіональними інститутами, з регіональними центрами перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій, вищими навчальними закладами нашої області та з зарубіжними фундаціями і навчальними інституціями.

ØОсновними видами навчальних занять в центрі є: лекції, семінарські заняття, практичні аудиторні та виїзні заняття, дискусії, ділові ігри, аналіз конкретних ситуацій, обмін досвідом роботи, тематичні зустрічі, бесіди за “круглим столом”, групові та індивідуальні консультації, стажування, тренінги.

ØІнституційна спроможність центру зросла з 257 слухачів у 1997 році до 3675 слухачів у 2012 році, а річна кількість навчальних заходів в центрі за цей період збільшилась відповідно з 13 до 118.

ØПротягом п’ятнадцяти років з часу утворення (1997 - 2012) у центрі підвищив свою кваліфікацію 26871 слухач. За цей час проведено 1037 навчальних заходів.

ØУ 2012 році до проведення навчань у центрі залучалися 194 викладачі. Серед викладачів центру (у 2012 році) 7 докторів наук, професорів, 27 кандидатів наук, доцентів, в тому числі 6 кандидатів наук з державного управління (22,2 відсотки від загального числа кандидатів наук).

Ø У центрі викладають кандидати наук з державного управління Мазак А.В., Тимків В.М., Шикеринець В.В., Малімон В.І., Онищук С.В., Витко Т.Ю.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ