На Івано-Франківщині вилучено близько 300 ялинок

На Івано-Франківщині вилучено близько 300 ялинок

27.12.12 10:09 0 1249
За минулий тиждень правоохоронцями Прикарпаття було задокументовано 16 адміністративних та одне кримінальне правопорушення. Вилучено близько 300 ялинок.

З метою забеспечення охорони громадського порядку та безпеки громадян під час підготовки до святкування новорічних та різдвяних свят з 17.12.2012 по 5 січня 2013 року на території Івано-Франківської області органами внутрішніх справ проводяться заходи щодо недопущення несанкціонованої вирубки та реалізації хвойних дерев.

Так, за минулий тиждень, в ході операції "Ялинка" працівниками міліції задокументовано 16 адміністративних та одне кримінальне правопорушення. Зокрема, у Верховинському районі була виявлена незаконна порубка 21 дерева „Ялиці білої”, в результату якої державі було завдано майнової шкоди на суму більше 6 тис грн. Вилучені ялинки правоохоронні органи повертають до лісових господарств.

Нагадаємо, що минулого року в Україні запровадили електронний облік ялинок. Тепер на кожне дерево чіпляють чіп зі спеціальним кодом, за допомогою якого в онлайн-режимі можна відстежити недобросовісних ялинкарів.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Львівщина: Дрогобицькі ...

КОМЕНТАРІ